Ай Ти Ен Нановейшън спечели два проекта за 4.5 милиона Евро в Саудитска Арабия (english)
Ай Ти Ен Нановейшън спечели два проекта за 4.5 милиона Евро в Саудитска Арабия (english) 2 ceramic UF projects awardedGermany’s ItN Nanovation AG has been awarded contracts valued at over €4.5 million ($6 million) for two flat-s ...
Наръчник за средствата и методите за почистване и дезинфекция в предприятия на хранително-вкусовата промишленост
Наръчник за средствата и методите за почистване и дезинфекция в предприятия на хранително-вкусовата промишленост ЕКО МАКС БИО ЕООД София, ул. Кораб планина 22, тел./факс 868-31-23, 087 8621509 e-mail: ekomakc@abv.bg Техника и технологии за по-чиста пр ...
RSS widget
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
RSS widget
BIO-ZIM
 BIO-ZIM
каталожен номер: 10206101
1 кг.
продукта не е в наличност
36.00 лева
(€ 18.41)

БИО-ЕНЗИМЕН ПРЕПАРАТ- КОНЦЕНТРАТ   ЗА РАЗГРАЖДАНЕ НА ОРГАНИЧНИ ОТПАДЪЦИ
В СЕПТИЧНИ ЯМИ ХИМИЧЕСКИ ТОАЛЕТНИ
 И МИНИПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
 
  BIO-ZIM е течен парфюмиран препарат на основата на ензими , микроорганизми и хранителни компоненти за тях, предназначен за третиране на септични ями мини пречиствателни станции и походни тоалетни. 
  BIO-ZIM  се прилага съмостоятелно или като добавка към препарат Био-макс- 3112 за ускоряване на процесите на биологична деградация на органичните отпадъци.
  Основният проблем при септичните ями, мини пречиствателни станции и химическите тоалетни е неприятната миризма и бавната биологична деградация. Миризмите се формират поради бавното окисление на органичните отпадъци, осъществено от анаеробни (= работещи без кислород) микроорга-низми. Тези микроорганизми не усвояват ефективно отпадъците и така се произвеждат неприятни миризми.
  КАК ДИЙСТВА BIO-ZIM  ?
 Септичните ями походните тоалетни и мини пречиствателни станции, са богати на бактерии. Независимо, че много от тях могат да усвоят органичните отпадъци, само един определен тип от тях са способни да разградят органичните отпадъци ефективно, без формиране на миризми. BIO-ZIM  е комплекс от микроорганизми, произвеждащи ензимите за разграждане на органични отпадъци – амилаза, липаза, целулаза, протеаза и уреаза.
Предимства на BIO-ZIM :
·         Замества химически препарати, които са вредни за околната среда
·         Удобна и ефективна система за перфектно обезмирисяване.
·         Природен продукт без съдържание на алкални, кисели или хлорирани съединения, опасни за боравене или контакт с кожата.
·         Напълно безопасен продукт за работа 
 Указания за употреба:BIO-ZIM   е концентриран продукт разрежда се във вода едно към десет.
·         ДОЗИРАНЕ:
               0.100мл. за един кубик отпадъчни води
             Когато препарата се ползва заедно с био-макс 3112 , като катализатор на процесите на биологична деградация , заедно с първоначалното третиране с
препарат био-макс 3112 се третира и с 1л. Bio-zim които предварително се разтваря в 10л вода. Желателно е третирането да се извърши през всички точки на канализационната система като се започне от най-високата точка . 
 
Опаковка:
Бутилка от 1 л.
Съхранение и безопасност:
Съхранявайте в студено и сухо помещение. Избягвайте достъп до очите. Не поемайте през устата.