RSS widget
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
RSS widget
БИО-СЕПТ
 БИО-СЕПТ
каталожен номер: 10201103
 
За поръчка, моля, свържете се с нас
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509

100% контрол на миризмите.

 Уникална биотехнология използва живи микроорганизми /аеробни непатогенни бактерии/ за разграждане на органичните отпадъци без отделянето на миризми. Тя е приложима както в бита за третиране на канализационни системи, мазноуловители, септични ями, утайници, колектори и други, така и за индустриални предприятия за пречистване на отпадните води, преработване на органичните отпадъци от производството. Също така може да се използва за почистване на повърхности, където мръсотията е попила в дълбочина и не може да бъде почистено с нищо дтруго. Технологията решава нерешими до сега проблеми, свързани с почистване на повърхности, преработване на органични отпадъци и контролиране на процесите на биологично разлагане на органичната материя без отделяне на миризми.  Биологичния препарат БИО-СЕПТ е създаден на базата на много прецизна селекция на живи микроорганизми / аеробни бактерии / и няколко вида ензими за ускоряване на биологичните процеси. Специялно разработен за сптични ями, които не се ползват постоянно /напр. Вили, сезонни заведения, походни, временни тоалетни и др./

Това което отличава БИО-СЕПТ от другите специализирани биологични продукти за септични ями е, че благодарение на голямото разнообразие на различни щамове бактерии се продуцират различни ензими и процесите за разграждане на биологичната маса протичат много бързо и ефективно. Именно поради тази причина още на 6-ия час след третирането, неприятните миризми напълно изчезват.

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ:

Пакетчето се изсипва направо в ямата. Ако това е невъзможно, поставете пакетчето в най близката до ямата тоалетна чиния. Изчакайте 10-15 минути и пуснете водата. Най-добре е подаването на препарата да се прави, когато системата е най-малко натоварена от течаща вода / напр. вечер преди лягане/. Едно пакетче от 70 гр. е достатъчно за яма с обем до10 куб.м. и време от 15 дни. Ако престоят Ви е по-дълъг от 15 дни – на 15-ия ден трябва да сложите ново пакетче.

Опаковка: 180гр. в пластмасова кутия.

Съхранение и безопасност: Съхранява се в студено и сухо помещение. При контакт с очите промийте незабавно с много вода. Не поемайте през устата. Пазете от деца.

Проблеми и подръжка на септичните ями:

Този иновационен подход към проблемите на почистване и пречистване е взаимстван от природата, където микроорганизмите играят важна роля в трансформацията на материята от една форма в друга, благодарение на което се извършва кръговрата в природата.