RSS widget
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
RSS widget
Б.И.О.С.С –ХИДРОГЕЛ ЗА СУХИ СЕПТИЧНИ ЯМИ
Б.И.О.С.С –ХИДРОГЕЛ ЗА СУХИ СЕПТИЧНИ ЯМИ
каталожен номер: 010-073115
200 гр.
продукта е в наличност
15.00 лева
(€ 7.67)
+ купи

Описание:
Нов иновационен продукт за Биологично Изчистване и Отпушване на Септични Системи - Б.И.О.С.С –ХИДРОГЕЛ - БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА.  Разработен от “Екомакс-иновации”

Предназначение:

Препарата Б.И.О.С.С – ХИДРОГЕЛ  е предназначен за попивни септични ями (тип селска тоалетна на двора, без тоалетно казанче), лагуни за третично пречистване, изгнивателни депа за органични отпадъци и навсякъде, където има предпоставка за изсъхване на органичния субстрат. На места, където хидравличната пропускливост на почвата е много висока /песъчливи почви/  водата се отцежда и субстрата изсъхва, и процеса на разграждане спира до момента,  когато влажността се повиши отново /тоест септични ями, в които не посъпват води от кухня, баня, тоалетна/. Това може да се повтаря циклично през определен период  от време и прави технологията неефективна и компроментира процеса на биодеградация. При новата подобрена формулация  този проблем е решен.

Начин на употреба:

Цялата опаковка се изсипва в 10 л. вода, разбърква се, изчаква се 30 мин. и се изсипва директно в септичната яма. С този препарат се третира веднъж годишно.
Поддръжка:
Прави се с препарата Б.И.О.С.С 150 гр. като се третира веднъж месечно с една опаковка.
Една опаковка е достатъчна до 5 кубика яма.

Състав: Аеробни микроорганизми, ензими, пероксидни добавка, коферменти, компоненти на растежа, водозадържащ органичен биоразградим кополимер, природни минерали  и др. които поддържат аеробния процес на биодеградация.

Вид: прахообразен

Препоръки:
Изсипва се директно в ямата.
Да не се използва в канализационни системи, защото може да причини запушване.

Не изливайте в ямата хлоросъдържащи препарати, силни киселини и основи. Препаратът действа при влажност на субстракта над 60%.

Действие:

БИОСС означава живот, но също така Б.И.О.С.С - ХИДРОГЕЛ означава  - Биологично Изчистване, Отпушване на Септични Системи. И двете значения на тази дума са верни, защото БИОСС дава живот на вашата септична яма.
Препаратът Б.И.О.С.С - ХИДРОГЕЛ за септични ями е съставен на база аеробни микроорганизми, ензими, пероксидни  добавка, коферменти, компоненти на растежа, водозадържащ  органичен биоразградим кополимер, природни минерали  и др. които поддържат  аеробния процес на биодеградация.  Новата подобрена формулация прави препарата много по-ефективен при разграждане на органичните субстрати, защото има способността да задържа големи количества вода и предпазва субстрата от изсъхване. Това гарантира непрекъсната работа на бактериите и повишава ефективността на процеса.
Освен задържането на водата в субстрата  втория по значение въпрос е кислорода.  Кислорода ликвидира анаеробните бактерии, които причиняват гниене на органичната маса и на тяхно място се развиват аеробни микроорганизми намиращи се в препарата като стартови микробиални култури. В резултат на това се заменя анаеробното гниене с аеробно разграждане.

Ползата:
1. Премахва миризмите.
2. Ускорява процеса на разграждане 10 пъти.
3. Ликвидира патогенните микроорганизми.
4. Възвръща хидравличната пропускливост на почвата  /ако ямата е попивна/.
5. Септичната яма се третира веднъж годишно.
6. Пълно разграждане без замърсяване на подпочвените води.
7. Отпада необходимостта от изпомпване със специална машина.
8. Спестява много пари и време.

Б.И.О.С.С–ХИДРОГЕЛ  е най-модерния препарат за септични системи. Той ви гарантира безпроблемна експлоатация на вашата СЕПТИЧНА СИСТЕМА.