RSS widget
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
RSS widget
КАК ДА ПАЗАРУВАТЕ

ЗДРАВЕЙТЕ, забавлявайте се докато пазарувате в електронен магазин CHISTAVODA.NET! Бързо и лесно можете да закупите желания продукт. Само в 4 стъпки!

1. Влезте в желания продукт, изберете бутон КУПИ.

** Всеки закупен продукт се натрупва в МОЯТА КОЛИЧКА, щом закупите всички желани продукти изберете бутон ПОРЪЧАЙ и направете следващите стъпки.

2.Отваря се вашата ОНЛАЙН ПОРЪЧКА, в която можете да определите какво количество желаете от  съответния/те продукт/и  /1бр, 2бр.....10бр...и т.н/ и да разберете общата сума на вашата поръчка.

** Ако желаете да продължите да пазарувате в горният десен ъгъл се намира бутон "ПРОДЪЛЖИ С ПАЗАРУВАНЕТО" - той ви връща на последната разглеждана от вас страница с продукти.

3. След това изберете НАЧИН НА ПОЛУЧАВАНЕ /за всеки от вариантите ще ви бъде посочена сума за доставка/.

** Плащането се осъществява с наложен платеж /ако бъдат доставени с куриер/ или безплатно ако ги вземете от магазин Еко Макс Био /магазин - тук/

4. И последно, изключително важно за финализиране на вашата поръчка е ДЕТАЙЛИ ЗА ДОСТАВКА /без тях няма да можете да направите своята покупка/.


** След изпращане на вашата поръчка служител на фирма Еко Макс Био ще се свърже с Вас! За повече информация ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ